Reposado brings upscale Mexican dining to Palo Alto. Owner Rob Fisher and Head Chef Arnulfo Hernandez serve an inventive interpretation of authentic Mexican dishes. CCS designed this restaurant in an existing 1920’s feed & grain warehouse, which previously housed a Café. With 6,500 square feet, the restaurant seats 180 between the main dining space and large mezzanine

Located on Hamilton Avenue in the heart of downtown Palo Alto, the buildings historic façade has been modernized and painted a monochromatic blue, with the exception of the storefront windows.  Mahogany wood entry doors, stainless steel projected canopy, and large signage lettering, accentuate the entry.  A series of large sliding windows open up to allow for an uninterrupted outdoor connection to the main dining.

Upon entering, guests are met with a soaring existing timber ceiling and trusses, existing concrete walls, and an entirely new modern interior.  The upstairs mezzanine is cantilevered dramatically over the warehouse style windows, which display the exhibition kitchen below.  Colorful walls and fabrics juxtapose the raw concrete and timber. This is most apparent in the large back lit culturally inspired artwork which adorns the walls.  Custom hanging color fabric pendants carry out the theme.  Polished concrete floors, stripped color carpet, dark flamed stone, mahogany wood, and stainless steel round out the material palette which is upscale yet playful

The restaurant includes some distinct dining areas.  The double height space on the ground floor consists composes the main dining, with banquet seating along the wall and a large raised communal table adjacent to the kitchen.  The main dining is separated by a 30’ long, stainless steel and glass back bar with raised bar dining booths against the wall.  The cantilevered portion of the mezzanine upstairs comprises overflow dining and private event space.  With its own bar, operable skylights and views to the downstairs, it is a truly unique dining experience.

reposado

Location: Palo Alto, CA 

Type: New Restaurant

Size: 6,500 sq ft, 108 seats

Completed: January 2009

 

Architectural Team

Design Principal: Cass Calder Smith

Project Architect: Bryan Southwick

INTERIOR DESIGN DIRECTOR: BARBARA TURPIN-VICKROY

 

Consultants                

Lighting: Revolver Design

Structural Engineer: Sierra Engineering Group

Mechanical & Plumbing: ACIES Engineering

Art: Miguel Cortez

                       

General Contractor: Northern Sun Associates

Photography: Jeffrey Wisdom, Melissa Wagner

Reposado restaurantReposado restaurant design Reposado restaurant decor Reposado restaurant home design Reposado restaurant interiors Reposado restaurant designer Reposado restaurant best designer

Reposado brings upscale Mexican dining to Palo Alto. Owner Rob Fisher and Head Chef Arnulfo Hernandez serve an inventive interpretation of authentic Mexican dishes. CCS designed this restaurant in an existing 1920’s feed & grain warehouse, which previously housed a Café. With 6,500 square feet, the restaurant seats 180 between the main dining space and large mezzanine

Located on Hamilton Avenue in the heart of downtown Palo Alto, the buildings historic façade has been modernized and painted a monochromatic blue, with the exception of the storefront windows.  Mahogany wood entry doors, stainless steel projected canopy, and large signage lettering, accentuate the entry.  A series of large sliding windows open up to allow for an uninterrupted outdoor connection to the main dining.

Upon entering, guests are met with a soaring existing timber ceiling and trusses, existing concrete walls, and an entirely new modern interior.  The upstairs mezzanine is cantilevered dramatically over the warehouse style windows, which display the exhibition kitchen below.  Colorful walls and fabrics juxtapose the raw concrete and timber. This is most apparent in the large back lit culturally inspired artwork which adorns the walls.  Custom hanging color fabric pendants carry out the theme.  Polished concrete floors, stripped color carpet, dark flamed stone, mahogany wood, and stainless steel round out the material palette which is upscale yet playful

The restaurant includes some distinct dining areas.  The double height space on the ground floor consists composes the main dining, with banquet seating along the wall and a large raised communal table adjacent to the kitchen.  The main dining is separated by a 30’ long, stainless steel and glass back bar with raised bar dining booths against the wall.  The cantilevered portion of the mezzanine upstairs comprises overflow dining and private event space.  With its own bar, operable skylights and views to the downstairs, it is a truly unique dining experience.

reposado

Location: Palo Alto, CA 

Type: New Restaurant

Size: 6,500 sq ft, 108 seats

Completed: January 2009

 

Architectural Team

Design Principal: Cass Calder Smith

Project Architect: Bryan Southwick

INTERIOR DESIGN DIRECTOR: BARBARA TURPIN-VICKROY

 

Consultants                

Lighting: Revolver Design

Structural Engineer: Sierra Engineering Group

Mechanical & Plumbing: ACIES Engineering

Art: Miguel Cortez

                       

General Contractor: Northern Sun Associates

Photography: Jeffrey Wisdom, Melissa Wagner

ReposadoReposado restaurantReposado restaurant design Reposado restaurant decor Reposado restaurant home design Reposado restaurant interiors Reposado restaurant designer Reposado restaurant best designer

Reposado brings upscale Mexican dining to Palo Alto. Owner Rob Fisher and Head Chef Arnulfo Hernandez serve an inventive interpretation of authentic Mexican dishes. CCS designed this restaurant in an existing 1920’s feed & grain warehouse, which previously housed a Café. With 6,500 square feet, the restaurant seats 180 between the main dining space and large mezzanine

Located on Hamilton Avenue in the heart of downtown Palo Alto, the buildings historic façade has been modernized and painted a monochromatic blue, with the exception of the storefront windows.  Mahogany wood entry doors, stainless steel projected canopy, and large signage lettering, accentuate the entry.  A series of large sliding windows open up to allow for an uninterrupted outdoor connection to the main dining.

Upon entering, guests are met with a soaring existing timber ceiling and trusses, existing concrete walls, and an entirely new modern interior.  The upstairs mezzanine is cantilevered dramatically over the warehouse style windows, which display the exhibition kitchen below.  Colorful walls and fabrics juxtapose the raw concrete and timber. This is most apparent in the large back lit culturally inspired artwork which adorns the walls.  Custom hanging color fabric pendants carry out the theme.  Polished concrete floors, stripped color carpet, dark flamed stone, mahogany wood, and stainless steel round out the material palette which is upscale yet playful

The restaurant includes some distinct dining areas.  The double height space on the ground floor consists composes the main dining, with banquet seating along the wall and a large raised communal table adjacent to the kitchen.  The main dining is separated by a 30’ long, stainless steel and glass back bar with raised bar dining booths against the wall.  The cantilevered portion of the mezzanine upstairs comprises overflow dining and private event space.  With its own bar, operable skylights and views to the downstairs, it is a truly unique dining experience.

reposado

Location: Palo Alto, CA 

Type: New Restaurant

Size: 6,500 sq ft, 108 seats

Completed: January 2009

 

Architectural Team

Design Principal: Cass Calder Smith

Project Architect: Bryan Southwick

INTERIOR DESIGN DIRECTOR: BARBARA TURPIN-VICKROY

 

Consultants                

Lighting: Revolver Design

Structural Engineer: Sierra Engineering Group

Mechanical & Plumbing: ACIES Engineering

Art: Miguel Cortez

                       

General Contractor: Northern Sun Associates

Photography: Jeffrey Wisdom, Melissa Wagner

ReposadoReposado restaurantReposado restaurant design Reposado restaurant decor Reposado restaurant home design Reposado restaurant interiors Reposado restaurant designer

Reposado brings upscale Mexican dining to Palo Alto. Owner Rob Fisher and Head Chef Arnulfo Hernandez serve an inventive interpretation of authentic Mexican dishes. CCS designed this restaurant in an existing 1920’s feed & grain warehouse, which previously housed a Café. With 6,500 square feet, the restaurant seats 180 between the main dining space and large mezzanine

Located on Hamilton Avenue in the heart of downtown Palo Alto, the buildings historic façade has been modernized and painted a monochromatic blue, with the exception of the storefront windows.  Mahogany wood entry doors, stainless steel projected canopy, and large signage lettering, accentuate the entry.  A series of large sliding windows open up to allow for an uninterrupted outdoor connection to the main dining.

Upon entering, guests are met with a soaring existing timber ceiling and trusses, existing concrete walls, and an entirely new modern interior.  The upstairs mezzanine is cantilevered dramatically over the warehouse style windows, which display the exhibition kitchen below.  Colorful walls and fabrics juxtapose the raw concrete and timber. This is most apparent in the large back lit culturally inspired artwork which adorns the walls.  Custom hanging color fabric pendants carry out the theme.  Polished concrete floors, stripped color carpet, dark flamed stone, mahogany wood, and stainless steel round out the material palette which is upscale yet playful

The restaurant includes some distinct dining areas.  The double height space on the ground floor consists composes the main dining, with banquet seating along the wall and a large raised communal table adjacent to the kitchen.  The main dining is separated by a 30’ long, stainless steel and glass back bar with raised bar dining booths against the wall.  The cantilevered portion of the mezzanine upstairs comprises overflow dining and private event space.  With its own bar, operable skylights and views to the downstairs, it is a truly unique dining experience.

reposado

Location: Palo Alto, CA 

Type: New Restaurant

Size: 6,500 sq ft, 108 seats

Completed: January 2009

 

Architectural Team

Design Principal: Cass Calder Smith

Project Architect: Bryan Southwick

INTERIOR DESIGN DIRECTOR: BARBARA TURPIN-VICKROY

 

Consultants                

Lighting: Revolver Design

Structural Engineer: Sierra Engineering Group

Mechanical & Plumbing: ACIES Engineering

Art: Miguel Cortez

                       

General Contractor: Northern Sun Associates

Photography: Jeffrey Wisdom, Melissa Wagner

25

reposado

Location: Palo Alto, CA 

Type: New Restaurant

Size: 6,500 sq ft, 108 seats

Completed: January 2009

 

Architectural Team

Design Principal: Cass Calder Smith

Project Architect: Bryan Southwick

INTERIOR DESIGN DIRECTOR: BARBARA TURPIN-VICKROY

 

Consultants                

Lighting: Revolver Design

Structural Engineer: Sierra Engineering Group

Mechanical & Plumbing: ACIES Engineering

Art: Miguel Cortez

                       

General Contractor: Northern Sun Associates

Photography: Jeffrey Wisdom, Melissa Wagner

Reposado brings upscale Mexican dining to Palo Alto. Owner Rob Fisher and Head Chef Arnulfo Hernandez serve an inventive interpretation of authentic Mexican dishes. CCS designed this restaurant in an existing 1920’s feed & grain warehouse, which previously housed a Café. With 6,500 square feet, the restaurant seats 180 between the main dining space and large mezzanine

Located on Hamilton Avenue in the heart of downtown Palo Alto, the buildings historic façade has been modernized and painted a monochromatic blue, with the exception of the storefront windows.  Mahogany wood entry doors, stainless steel projected canopy, and large signage lettering, accentuate the entry.  A series of large sliding windows open up to allow for an uninterrupted outdoor connection to the main dining.

Upon entering, guests are met with a soaring existing timber ceiling and trusses, existing concrete walls, and an entirely new modern interior.  The upstairs mezzanine is cantilevered dramatically over the warehouse style windows, which display the exhibition kitchen below.  Colorful walls and fabrics juxtapose the raw concrete and timber. This is most apparent in the large back lit culturally inspired artwork which adorns the walls.  Custom hanging color fabric pendants carry out the theme.  Polished concrete floors, stripped color carpet, dark flamed stone, mahogany wood, and stainless steel round out the material palette which is upscale yet playful

The restaurant includes some distinct dining areas.  The double height space on the ground floor consists composes the main dining, with banquet seating along the wall and a large raised communal table adjacent to the kitchen.  The main dining is separated by a 30’ long, stainless steel and glass back bar with raised bar dining booths against the wall.  The cantilevered portion of the mezzanine upstairs comprises overflow dining and private event space.  With its own bar, operable skylights and views to the downstairs, it is a truly unique dining experience.

<< Firefly GrillLettus Café >>